Poliţist împuşcat accidental în gât de un coleg, la Vaslui

Un poliţist în vârstă de 23 de ani a fost găsit împuşcat în gât, joi seară, în faţa unui post de poliţie din judeţul Vaslui, fiind transportat cu o ambulanţă SMURD la un spital din Iaşi. Poliţistul a fost împuşcat accidental de un coleg de serviciu, ancheta în acest caz fiind preluată de către procurorii de la Parchetul Tribunalului Vaslui.

752 afișări
Imaginea articolului Poliţist împuşcat accidental în gât de un coleg, la Vaslui

Poliţist împuşcat accidental în gât de un coleg, la Vaslui (Imagine: Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, agentul găsit rănit în faţa Postului de poliţie Deleşti a fost împuşcat cu un pistol de un coleg, anchetatorii urmând să stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul.

Criminaliştii care au făcut primele cercetări la faţa locului susţin că poliţistul de 23 de ani, ajutorul şefului de post din Oşeşti, ar fi fost rănit accidental în sediul Postului de poliţie Deleşti. Imediat după ce a fost împuşcat, agentul a ieşit din clădire şi s-a prăbuşit la pământ, colegul său solicitând intervenţia unei ambulanţe.

"Datele preliminare ale anchetei arată că un poliţist şi-a rănit, în mod accidental, colegul în timp ce se aflau în sediul Postului de Poliţie Deleşti. Cercetările se desfăşoară în continuare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru a se stabili situaţia de fapt în acest caz", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Un poliţist a fost găsit împuşcat în gât, joi seară, în faţa unui post de poliţie din judeţul Vaslui, fiind transportat cu o ambulanţă SMURD la un spital din Iaşi.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vaslui, agentul, adjunct al şefului de post din comuna Oşeşti, a fost găsit împuşcat în gât în faţa sediului poliţiei din localitatea Deleşti de către şeful de post, care a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe.

După acordarea primului ajutor, agentul a fost preluat de ambulanţa SMURD ajunsă la faţa locului şi transportat la un spital din municipiul Iaşi.

Poliţiştii urmau să stabilească dacă a fost vorba despre o tentativă de sinucidere sau un accident.

Poliţistul găsit împuşcat participase, în cursul zilei de joi, la o acţiune în localitatea Deleşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici