Poliţist în pantaloni scurţi, filmat în maşina Poliţiei, după ce a oprit o maşină în trafic | VIDEO

IPJ Giurgiu a început verificări după ce un poliţist a fost filmat în maşina Poliţiei, în pantaloni scurţi, după ce pare că a oprit un şofer. Imaginile au fost postate pe o pagină Facebook.

15169 afișări
Imaginea articolului Poliţist în pantaloni scurţi, filmat în maşina Poliţiei, după ce a oprit o maşină în trafic | VIDEO

Verificări ale IPJ Giurgiu după ce un poliţist a fost filmat în maşina Poliţiei, în pantaloni scurţi

Imaginile cu un poliţist filmat în timp ce urcă la volanul maşinii de Poliţie, îmbrăcat în pantaloni scurţi, după ce pare că a oprit un şofer, au fost postate pe o pagină Facebook, având ca titlu „poliţist îmbrăcat în pantaloni scurţi a ieşit la vânat de şoferi în localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu”.

„Dacă domnul poliţist salva o viaţă fară haina statului era un simplu cetăţean, dar să ieşi la muncă aşa nu ştiu cât de legal este”, comentează imaginile un utilizator.

„Dacă un poliţist în pantaloni scurţi vă salva de la o bătaie era bine, dar dacă surprinde o contravenţie în flagrant şi ia măsuri nu e bine”, comentează un altul.

„Ca şofer puteam să refuz să-i prezint actele? Cred că da!”, scrie un alt utilizator.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu a trimis, luni, un comunicat de presă, în care precizează că, în urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor, conducerea IPJ Giurgiu a dispus verificări interne, prin Compartimentul de Control Intern, la finalizarea cărora vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Surse judiciare au declarat că până în acest moment rezultă că poliţistul respectiv a constatat o contravenţie în trafic, motiv pentru care a oprit şoferul respectiv să îl atenţioneze şi să-i redcpomande să respecte legea, pentru a evita vreun accident. Conform aceloraşi surse, poliţistul era în timpul liber, însă trebuia să ducă autospeciala dintr-o localitate în alta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici