Poliţist în videoclipul unei melodii intitulate “Aici e mafia”/ Poliţia Caraş-Severin face verificări | VIDEO

Poliţia Caraş-Severin face verificări după ce un poliţist din oraşul Caransebeş a apărut în videoclipul unei manelist, realizat pentru melodia intitulată “Aici e mafia”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4947 afișări
Imaginea articolului Poliţist în videoclipul unei melodii intitulate “Aici e mafia”/ Poliţia Caraş-Severin face verificări | VIDEO

Poliţist în videoclipul unei melodii intitulate “Aici e mafia”/ Poliţia Caraş-Severin face verificări | VIDEO

VEZI VIDEO AICI 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Dinu Nicorici, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că se fac verificări pentru a se stabili dacă un poliţist din oraşul Caransebeş a comis o abatere disciplinară. Asta după ce pe Internet a apărut, în urmă cu câteva zile, un videoclip pentru melodia “Aici e mafia”, interpretată de solistul Florin Mitroi.

În filmare apare şi un poliţist de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Caransebeş, îmbrăcat în civil şi care, potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş-Severin, era în timpul liber în momentul în care a fost realizat videoclipul.

“Se fac verificări sub aspectul existenţei sau inexistenţei vreunei abateri discplinare. Pot confirma că este vorba de un poliţist de la Caransebeş, angajat la Biroul Rutier, care a declarat că era în timpul liber în momentul realizării videoclipului, lucru care a fost confirmat”, a afirmat Dinu Nicorici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici