Video Poliţist local din Galaţi, cercetat după ce a TĂIAT linia continuă dublă

Un poliţist local din Galaţi este cercetat după ce a fost filmat când taie linia continuă dublă, iar imaginile au ajuns pe Internet. În urmă cu două săptămâni, un incident asemănător a avut loc pe şoseaua de centură a oraşului Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

276 afișări

Maşina de Poliţie a fost filmată vineri, când a făcut o manevră de întoarcere în mijlocul străzii şi a încălcat linia continuă.

În plus, maşina care nu se afla în misiune a încurcat traficul, autoturismele aflate în zonă fiind obligate să frâneze.

Poliţiştii s-au autosesizat şi vor face cercetări.

”Este a doua oară în mai puţin de o lună când se întâmplă acest lucru. Toleranţa este zero. Voi sesiza Comisia de disciplină şi în acest caz. Data trecută, când maşina Poliţiei Locale a încălcat legea, le-am atras atenţia tuturor celor care conduc maşinile instituţiei să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie. Dacă nu înţeleg cu vorba bună, luăm măsuri. Colaborăm şi cu Poliţia Rutieră. Dacă fac anchetă în acest caz, le comunicăm toate datele. Nu avem nimic de ascuns. Repet: toleranţa mea este zero în astfel de situaţii”, a declarat directorul Poliţiei Locale Galaţi, Petrică Hahui.

În urmă cu două săptămâni un incident asemănător a avut loc pe şoseaua de centură a oraşului Galaţi. Atunci, o maşină de Poliţie a încălcat linia continuă, deşi în apropiere exista un sens giratoriu. Poliţistul aflat la volan a fost trimis în faţa Comisiei de Disciplină şi acum îşi aşteaptă pedeapsa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici