Poliţist lovit de o maşină al cărei şofer a refuzat să îi prezinte actele

Un agent al Poliţiei Rutiere din Iaşi a ajuns la spital, joi seară, fiind lovit de un autoturism al cărui şofer a pornit în viteză după ce poliţistul îl oprise în trafic pentru a-i verifica actele.

481 afișări
Imaginea articolului Poliţist lovit de o maşină al cărei şofer a refuzat să îi prezinte actele

Iaşi: Poliţist lovit de o maşină al cărei şofer a refuzat să îi prezinte actele (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Bogdan Ciochină, în vârstă de 30 de ani, agent în cadrul Poliţiei Rutiere Iaşi, a oprit în trafic o maşină pe bulevardul Nicolae Iorga din municipiul Iaşi.

În momentul în care i-au fost cerute actele, şoferul a pornit maşina în viteză, lovindu-l pe poliţist, care a suferit contuzii la mâini şi la cap, fiind dus la spital.

În urma incidentului, la toate ieşirile din oraş au fost instituite filtre pentru prinderea şoferului.

Câteva ore mai târziu însă, şoferul, un tânăr de 27 de ani, s-a prezentat la Poliţia Rutieră, însoţit de un avocat, el urmând să fie audiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici