Poliţista care s-a plâns de maşinile MAI îşi continuă RĂFUIALA cu statul: Instituţiile au ajuns „bătaia de joc a unor birjari semianalfabeţi”

Poliţista din Paşcani care s-a plâns de maşinile MAI are a nouă postare pe Facebook, în care scrie că, la depunerea jurământului, îşi imagina că va face parte dintr-o „Poliţie sănătoasă, demnă şi curajoasă”: „Nu ştiam că după ce ieşi de pe băncile şcolii te loveşti cu capul de un zid mare”.

3891 afișări
Imaginea articolului Poliţista care s-a plâns de maşinile MAI îşi continuă RĂFUIALA cu statul: Instituţiile au ajuns „bătaia de joc a unor birjari semianalfabeţi”

Poliţista care s-a plâns de maşinile MAI îşi continuă răfuiala cu statul: Instituţiile au ajuns „bătaia de joc a unor birjari semianalfabeţi”. Foto: Facebook/ Andrada Voicu

Poliţista din Paşcani a scris, joi, pe pagina de Facebook că, după terminarea şcolii s-a lovit de realitate, „realitatea crudă, în care o mână de infractori conduc România”.

Angajata MAI a devenit cunoscută după ce săptămâna trecută s-a plâns de maşinile cu care lucrează unii poliţişti.

Andrada Voicu a susţinut, într-o postare publicată joi pe Facebook, că a intrat în sistem în 2014 cu speranţa că va contribui la schimbarea lumii în bine, dar a constatat că, în realitate, „poliţiştii demni şi oneşti sunt băgaţi în aceeaşi oală cu lichelele parşive şi laşe”.

„Jurământ, 2014. Când am intrat în acest sistem, eram un copil naiv şi credeam că voi fi un om care va contribui la schimbarea lumii în bine, câte puţin în fiecare zi. Îmi imaginam atunci că voi face parte dintr-o Poliţie sănătoasă, demnă şi curajoasă. Nu ştiam că de fapt, după ce ieşi de pe băncile şcolii, te loveşti cu capul de un zid mare. Acela al realităţii. O realitate crudă, în care o mână de infractori conduc România. O realitate crudă în care te înconjori fără să vrei de oameni laşi, ce fug de răspundere. O realitate în care poliţiştii ar trebui să îşi facă treaba aşa cum scrie în cărţi. În cărţile de tactică politienească şi comunicare profesională, pe care le-am citit 2 ani, în timpul şcolii. O realitate în care poliţiştii demni şi oneşti sunt băgaţi în aceeaşi oală cu lichelele parşive şi laşe cu care şi nouă, celor tineri şi naivi, ne este ruşine. RUŞINE!”, a scris poliţista pe reţeaua de socializare.

Ea a spus că instituţiile statului din România au ajuns „bătaia de joc a unor birjari semianalfabeţi”.

„Ruşine vouă, celor care ascundeţi gunoiul sub preş şi deşi vă mor oamenii nevinovaţi, vă comportaţi ca şi când nimic nu s-ar fi intamplat. Ruşine pentru faptul că ne pleacă oamenii buni, pentru a munci în ţări străine, pe câţiva franci în plus. Nu suntem demni de ei. Şi nu vom fi niciodată. Ruşine laşilor care aleg să fugă de adevăr şi de răspundere. Ruşine celor care deşi văd relitatea asta urâtă, preferă să bage capul în pământ şi să tacă mâlc. Probabil că din cauza asta am ajuns aşa. Pentru că suntem laşi. Iar nişte laşi nu pot decât să-şi merite soarta”, a mai scris Andrada Voicu.

Aceasta a devenit cunoscută după ce, săptămâna trecută, a scris că autoturismele cu care sunt trimişi unii poliţişti la evenimente sunt „maşinile morţii”. Femeia spunea că vrea să-şi trăiască viaţa decent, nu „cu frica de a urca într-o cocină cu pretenţie de maşină”.

Poliţista fusese implicată anul trecut într-un accident cu o maşină de serviciu şi a scris că tatăl ei a murit după ce a auzit de accident.

În replică, IPJ Iaşi a anunţat că autospeciala în care era poliţista în momentul accidentului corespundea din punct de vedere tehnic, iar de anul trecut şi până în prezent au fost cumpărate aproximativ 40 de maşini noi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici