Poliţişti accidentaţi pe o trecere de pietoni de o şoferiţă care susţine că a fost orbită de soare

Doi agenţi de la Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, au fost accidentaţi luni pe o trecere de pietoni din oraş, în timp ce traversau strada pentru a se ajunge în zona în care urmau să patruleze, şoferiţa care i-a rănit susţinând că a fost orbită de soare.

417 afișări
Imaginea articolului Poliţişti accidentaţi pe o trecere de pietoni de o şoferiţă care susţine că a fost orbită de soare

Poliţişti accidentaţi pe o trecere de pietoni de o şoferiţă care susţine că a fost orbită de soare (Imagine: Tibi Bologh/ Mediafax Foto)

Cei doi poliţişti, un bărbat şi o femeie, au fost acroşaţi de un autoturism condus de o şoferiţă în vârstă de 50 de ani, aceasta explicându-le ulterior superiorilor celor pe care i-a rănit că ar fi fost orbită de soarele pe care îl avea în faţă, conform şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Gorj, comisar şef Dumitru Tatomir.

Şoferiţa a produs accidentul în timpul unui viraj la stânga, după ce s-a angajat să intre pe un bulevard de pe o stradă secundară, în zona respectivă producându-se destul de des astfel de accidente.

Femeia a fost testată cu etilotestul, aparatul indicând că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Ulterior, ea a fost dusă la spital pentru a i se recolta probe de sânge, leşinând şi având nevoie de ajutorul medicilor pentru a trece peste emoţiile pe care le-a avut după producerea accidentului.

Cei doi agenţi de poliţie răniţi au ajuns cu o maşină a Poliţiei Rutiere la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, starea lor de sănătate nefiind gravă, ambii rămânând la locul accidentului mai multe minute după producerea evenimentului.

Surse medicale afirmă că agentul de poliţie are traumatisme la mâna dreaptă, cu care s-a lovit de parbrizul maşinii, în timp ce colega sa are lovituri la un picior, după ce a fost acroşată de autoturismul implicat în accident.

Ambii agenţi au rămas internaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului pentru a fi supuşi unor examinări medicale suplimentare, la locul producerii accidentului deplasându-se atât şeful Poliţiei Rutiere Gorj, cât şi şeful Poliţiei Municipale Târgu Jiu, precum şi un adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici