Poliţişti atacaţi cu pietre de un bărbat la Galaţi. Un luptător SAS a fost rănit cu o şurubelniţă

Mai mulţi poliţişti din Galaţi au fost atacaţi, joi, cu pietre şi un par din lemn, în timp ce încercau să liniştească un bărbat agresiv. Colegii poliţiştilor au ripostat imediat şi l-au împuşcat pe agresor, nu înainte ca un luptător SAS să fie rănit cu o şurubelniţă.

1361 afișări
Imaginea articolului Poliţişti atacaţi cu pietre de un bărbat la Galaţi. Un luptător SAS a fost rănit cu o şurubelniţă

Poliţişti atacaţi cu pietre de un bărbat la Galaţi. Un luptător SAS a fost rănit cu o şurubelniţă

Potrivit poliţiştilor din Galaţi, joi dimineaţă, poliţiştii Postului de Poliţie Lieşti au fost sesizaţi de o femeie din localitate că un bărbat de 52 de ani se manifestă violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini.

La vederea poliţiştilor, bărbatul a început să arunce cu pietre şi în aceştia şi apoi l-a atacat pe unul dintre ei cu un par din lemn. Poliţiştii au tras focuri de avertisment în plan vertical şi au solicitat ajutorul plutonului de intervenţie din cadrul S.A.S.

Bărbatul s-a manifestat violent şi faţă de aceştia, continuând să arunce cu pietre şi, mai mult, când s-a trecut la imobilizarea acestuia, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o şurubelniţă.

Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectil de cauciuc, rănindu-l pe agresor.

Până la venirea echipajului SMURD, bărbatului i s-a acordat primul ajutor de luptătorii SAS.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici