Poliţişti care se verifică între ei: Un agent, descoperit fără asigurare la maşină, refuză să predea numerele de înmatriculare

Un poliţist din Alba a fost prins la volan fără asigurare la maşină. Oprit de un coleg, poliţistul a refuzat să predea numerele de înmatriculare ale maşinii. Imaginile filmate în timpul controlului au fost postate pe Facebook.

3820 afișări
Imaginea articolului Poliţişti care se verifică între ei: Un agent, descoperit fără asigurare la maşină, refuză să predea numerele de înmatriculare

Poliţişti care se verifică între ei: Un agent, descoperit fără asigurare la maşină, refuză să predea numerele de înmatriculare

Un poliţist din localitatea Baia de Arieş, judeţul Alba, a fost oprit de un coleg care i-a cerut să-i prezinte documentele maşinii personale după ce aflase, în urma unei sesizări, că îi expirase asigurarea RCA.

Imaginile filmate în timpul controlului au fost publicate pe Facebook.

„Hei lume. Am primit de la mai mulţi prieteni două filmuleţe şi m-am gândit să le împărtăşesc cu voi (şi cu riscul să fiu luat în ochi răi de către colegii domnului Barbu). Ce pot să spun e: stimă pentru cel care a făcut sesizarea şi tot respectul pentru domnul subinspector Nistea! O decizie corectă şi clară. Se poate!”, a scris bărbatul care a postat imaginile pe Facebook.

În imagini se poate vedea cum poliţistul a fost oprit de colegul său, care i-a cerut să prezinte actele maşinii. El predă talonul, însă caută minute bune asigurarea despre care exista sesizarea că ar fi expirată. După ce i s-a cerut să predea numerele de înmatriculare a maşinii, pentru că nu avea asigurare, poliţistul refuză.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, poliţistul a fost amendat, iar incidentul este verificat de poliţiştii de la biroul de Control intern.

„Aspectele semnalate sunt verificate de politiştii de la Biroul de control intern, care vor formula propuneri în funcţie de rezultatul constatărilor”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.

Taguri:
poliţist,
amendă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici