Poliţişti de la „Acţiuni Speciale”, în izolare după ce un coleg a fost confirmat cu noul coronavirus

  • Un poliţist din cadrul Secţiei 21 din Capitală şi unul din cadrul structurii de Acţiuni Speciale au fost confirmaţi cu noul coronavirus
  • Cinci colegi de la Secţia 21 şi 36 de „mascaţi” au intrat în izolare, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.
1308 afișări
Imaginea articolului Poliţişti de la „Acţiuni Speciale”, în izolare după ce un coleg a fost confirmat cu noul coronavirus

Poliţişti de la „Acţiuni Speciale”, în izolare după ce un coleg a fost confirmat cu noul coronavirus

Poliţia Capitalei a transmis, marţi, că cinci poliţişti din cadrul Secţiei 21 se află în izolare, după ce un coleg a fost confirmat pozitiv.

De asemenea, la nivelul structurii de Acţiuni Speciale, 36 de poliţişti sunt în izolare, după ce un poliţist a fost confirmat pozitiv.

„Au fost efectuate lucrări de dezinfectare a spaţiilor din clădirile în care îşi desfăşoară activitatea subunităţile. Au fost dispuse măsuri astfel încât activitatea să se desfăşoare în mod normal”, spun reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici