Poliţişti din Bihor bătuţi cu pumnii, picioarele şi cu bolovani când aplanau un conflict VIDEO

Doi poliţişti din localitatea Ciumeghiu, judeţul Bihor, au fost bătuţi cu pumnii, picioarele şi cu bolovani, în timp ce interveneau pentru salvarea unei tinere însărcinate, care fusese răpită şi bătută. Oamenii legii au folosit în cele din urmă spray-ul lacrimogen şi arma.

3168 afișări
Imaginea articolului Poliţişti din Bihor bătuţi cu pumnii, picioarele şi cu bolovani când aplanau un conflict VIDEO

Poliţişti din Bihor bătuţi cu pumnii, picioarele şi cu bolovani când aplanau un conflict

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor susţine, într-un comunicat de presă transmis joi, că cei doi poliţişti au fost chemaţi, marţi, să intervină pentru aplanarea unui scandal.

Când au ajuns la locul indicat, poliţiştii au găsit o femeie care primea îngrijiri medicale, aceasta fiind cea care sunase la 112 şi a cerut ajutor. Femeia le-a spus poliţistilor că atât ea, cât şi fiica ei gravidă au fost bătute de un bărbat, după care tânăra a fost luată cu forţa şi dusă la locuinşa bărbatului, tot în Ciumeghiu.

Cei doi poliţişti au mers la locuinţa indicată şi au găsit acolo o tânără gravidă lovită în cap, la braţe şi gât.

Tânăra i-a rugat pe poliţişti să o ia de acolo, în condiţiile în care în locuinţă se aflau agresorul, fratele şi părinţii acestuia.

Când poliţiştii au încercat să ia femeia, au fost loviţi cu pumnii şi picioarele şi cu un bolovan.

„Astfel, unul dintre poliţişti a fost trântit la pământ, agresat, fiindu-i aplicate multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, fiindu-i cauzate leziuni corporale ce au necesitat spre vindecare 10 zile de îngrijiri medicale. În acelaşi context, imediat după, unul dintre inculpaţi s-a îndreptat ameninţător spre cealaltă persoană vătămată, poliţist în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu un bolovan de circa 30 cm ridicat deasupra capului, pe care l-a aruncat înspre primul poliţist, lovindu-l în picior când acesta a încercat să intervină (având pistolul scos din toc), tulburând prin toată conduita ordinea şi liniştea publică", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

În cele din urmă, poliţişitii au folosit spray-ul lacrimongen din dotare şi au tras şi trei focuri de armă.

În tot acest timp, mama agresorului a lovit-o pe femeia gravidă în zona feţei şi a tras-o de păr.

Trei dintre agresori au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar cel de-al patrulea este sub control judiciar.



Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Taguri:
poliţişti,
bătaie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici