Poliţişti locali din Târgovişte, reclamaţi la IPJ Dâmboviţa pentru purtare abuzivă şi distrugere

Şase angajaţi ai Poliţiei Locale Târgovişte au fost reclamaţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, fiind acuzaţi de purtare abuzivă şi distrugere de către doi tineri pe care poliţiştii i-au legitimat, joi seară, într-un parc din oraş.

659 afișări
Imaginea articolului Poliţişti locali din Târgovişte, reclamaţi la IPJ Dâmboviţa pentru purtare abuzivă şi distrugere

Poliţişti locali din Târgovişte, reclamaţi la IPJ Dâmboviţa pentru purtare abuzivă şi distrugere (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii IPJ Dâmboviţa, poliţiştii din cadrul acestei instituţii au primit, joi seară, o plângere în care doi tineri reclamă comportamentul abuziv al unei echipe formate din şase poliţişti de la Poliţia Locală Târgovişte.

Astfel, potrivit reclamaţiei depuse la IPJ Dâmboviţa, cei doi tineri se aflau, joi seară, în parcul "Norocel" din municipiul Târgovişte, când o patrulă formată din şase poliţişti locali a venit la ei şi le-a cerut să se legitimeze. Unul dintre tineri a scos telefonul mobil şi a vrut să înregistreze operaţiunea de legitimare, moment în care unul dintre poliţiştii locali l-a lovit peste mâna cu care ţinea telefonul, aparatul căzând şi fiind avariat.

Tinerii susţin că, ulterior acestui incident, poliţiştii locali ar fi avut un comportament necorespunzător, devenind recalcitranţi.

În urma sesizării primite, IPJ Dâmboviţa a deschis un dosar penal şi face cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de purtare abuzivă şi distrugere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici