Poliţiştii antidrog au confiscat 150 de kilograme de cocaină dintr-o hală din Săpânţa

Aproximativ 150 de kilograme de cocaină au fost confiscate, joi, de poliţiştii de la combaterea crimei organizate, poliţiştii de frontieră şi procurorii DIICOT dintr-o hală din Săpânţa, judeţul Maramureş, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Poliţiei Române.

86 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii antidrog au confiscat 150 de kilograme de cocaină dintr-o hală din Săpânţa

Poliţiştii antidrog au confiscat 150 de kilograme de cocaină dintr-o hală din Săpânţa (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Poliţiştii au monitorizat transportul de droguri încă de când a intrat în ţară, pe o navă, prin Portul Constanţa, au spus reprezentanţii Poliţiei Române.

Cocaina era disimulată într-un container ce ar fi trebuit să transporte material lemnos din Bolivia, având ca destinaţie o firmă din judeţul Maramureş.

După ce transportul a ajuns în Săpânţa şi fost depozitat într-o hală din localitate, poliţiştii şi procurorii DIICOT au demarat percheziţiile şi au confiscat drogurile.

Anchetatorii au reţinut patru persoane, printre care un cetăţean spaniol de origine română, au mai spus reprezentanţii Poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici