Poliţiştii au prezentat concluziile preliminare ale anchetei de la Victor Babeş: cauza morţii a fost insuficienţa respiratorie acută

  • Poliţiştii bucureşteni au prezentat concluziile preliminare ale anchetei de la Spitalul Victor Babeş.
  • Prima ipoteză este presiunea crescută în instalaţiile de oxigen, iar necropsia a arătat că motivul probabil al decesului este insuficienţă respiratorie acută.
799 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au prezentat concluziile preliminare ale anchetei de la Victor Babeş: cauza morţii a fost insuficienţa respiratorie acută

Poliţiştii au prezentat concluziile preliminare ale anchetei de la Victor Babeş: cauză a morţii a fost insuficienţa respiratorie acută

Marian Mihoci, şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, a declarat marţi că prima ipoteză privind cauza producerii tragediei de la Spitalul Victor Babeş este presiunea crescută în instalaţia de oxigen. Ancheta continuă şi, până în prezent, au fost audiate 15 persoane şi au fost verificate documente şi imagini de la camerele video.

Mihoci a mai spus că poliţiştii s-au autosesizat luni, în jurul orei 19.30, şi că tragedia a avut loc în intervalul 17.00-17.30. În timpul declaraţiei publice, Mihoci a precizat faptul că, până în prezent, nu au fost depuse plângeri la poliţie în urma incidentului de la spitalul bucureştean.

De asemenea, reprezentantul Poliţiei Capitalei a dezvăluit faptul că rezultatele preliminarii ale necropsiei indică drept cauză a morţii insuficienţa respiratorie acută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici