Poliţiştii au prins mai multe femei în urma unor sesizări de ameninţare

Poliţiştii au depistat mai multe femei după ce au primit sesizări de ameninţare, au anunţat reprezentanţi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române.

2595 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au prins mai multe femei în urma unor sesizări de ameninţare

Poliţiştii au prins mai multe femei în urma unor sesizări de ameninţare

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins, după ce au primit patru sesizări, o femeie bănuită de infracţiunea de ameninţare. Ea este internată într-o unitate medicală.

De asemenea, oamenii legii au prins o femeie căutată de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, deoarece fusese dată dispărută de o unitate medicală de pe raza judeţului Argeş.

Totodată, poliţiştii din cadrul IPJ Prahova au depistat o femeie, bănuită de săvârşirea infracţiunii de ameninţare. Ea a fost audiată, la sediul IPJ Prahova.

În ceea ce priveşte filmuleţul apărut pe o reţea de socializare, în care un bărbat este lovit de altul, reprezentanţii Poliţiei Române spun că agresiunea a avut loc în Sankt Petersburg, iar incidentul a fost semnalat în media din Rusia şi se anchetează de către poliţia de acolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici