Poliţiştii bucureşteni verifică ştrandurile din Capitală

Poliţiştii au descins, sâmbătă dimineaţă, în ştranduri din Bucureşti, acţiunea având ca scop verificarea condiţiilor de funcţionare. La acţiune vizează zeci de poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei.

689 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii bucureşteni verifică ştrandurile din Capitală

Poliţiştii bucureşteni verifică ştrandurile din Capitală (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Acţiunea, organizată la piscinele din Capitală este organizată în scopul verificării condiţiilor de funcţionare, a calităţii apei şi a modului de comercializare a unor produse în cadrul ştrandurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici