Poliţiştii, chemaţi la şcoala 175 din Capitală. Fosta soţie a lui Dan Condrea a vrut să îşi ia copilul

Un echipaj de poliţie şi angajaţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului au ajuns, miercuri, la şcoala 175 din Capitală, după ce au fost chemaţi în legătură cu solicitarea fostei soţii a lui Dan Condrea de a îşi lua copilul acasă deşi nu are custodia minorului.

1402 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii, chemaţi la şcoala 175 din Capitală. Fosta soţie a lui Dan Condrea a vrut să îşi ia copilul

Poliţiştii, chemaţi la şcoala 175 din Capitală. Fosta soţie a lui Dan Condrea a vrut să îşi ia copilul

Fosta soţie a patronului Hexi Pharma, Laura Georgescu, a mers miercuri la Şcoala nr. 175 din Capitală, pentru a participa la serbarea de sfârşit de an a copilului pe care femeia îl are cu Dan Condrea. La finalul festivităţii, aceasta a vrut să plece împreună cu minorul însă conducerea şcolii s-a opus întrucât reprezentanţii unităţii de învăţământ ştiau că Dan Condrea este cel care avea custodia copilului.

Pentru aplanarea conflictului, la faţa locului au ajuns un echipaj de poliţie de la Secţia 4 şi, ulterior, reprezentanţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului, aceştia analizând dacă femeia poate lua copilul de la şcoală.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit în urma unui accident rutier, la puţin timp după ce au fost făcute publice date referitoare la dezinfectaţii diluaţi puşi la vânzare de societatea sa.

Accidentul a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, judeţul Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici