Poliţiştii din Capitală au dat o amendă de 40.000 de lei pentru lucrări fără autorizaţie făcute pe terasa unui imobil

  • Poliţiştii locali din Sectorul 1 al Capitalei au aplicat o sancţiune în valoare de 40.000 de lei pentru o construcţie ilegală din zona Chitila.
  • De asemenea, oamenii legii au dispus desfiinţarea lucrărilor efectuate ilegal.
1618 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Capitală au dat o amendă de 40.000 de lei pentru lucrări fără autorizaţie făcute pe terasa unui imobil

Amendă de 40.000 de lei

Potrivit Primăriei Sectorului 1, cea mai mare sancţiune contravenţională aplicată în ultima perioadă de inspectorii Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal a fost în valoare de 40.000 lei pentru o construcţie ilegală din zona Chitila. Sancţiunea a fost însoţită de măsuri privind oprirea şi desfiinţarea lucrărilor executate ilegal şi aducerea la starea iniţială a imobilului.

„În urma mai multor sesizări primite de la cetăţeni cu privire la faptul că în zona Chitila se execută lucrări de construire pe terasa unui imobil P+ 4E, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii au efectuat verificări, ocazie cu care au constatat că în locaţie au fost executate lucrări fără a deţine autorizaţie, constând în edificarea unei construcţii pe terasa imobilului. Totodată, poliţiştii locali au constatat că la nivelul parterului au fost efectuate compartimentări pe toată suprafaţa destinată locurilor de parcare”, au anunţat reprezentanţii Primăriei.

În perioada 22-28 martie, în domeniul disciplinei în construcţii, poliţiştii locali au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 237.000 lei.

Toleranţă zero faţă de construcţiile ilegale! Primăria Sectorului 1, prin Poliţia Locală, continuă identificarea...

Publicată de Primăria Sector 1 Bucureşti pe Luni, 5 aprilie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici