Poliţiştii din Constanţa, alertaţi de un şofer băut care a uitat unde şi-a lăsat soţia

Un şofer care care s-a răsturnat cu maşina pe un drum comunal din Constanţa a pus pe jar autorităţile după ce a sunat la 112 şi a anunţat că în urma accidentului nu-şi mai găseşte soţia. Ulterior, s-a stabilit că bărbatul era băut, iar soţia era acasă, teafără, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5550 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Constanţa, alertaţi de un şofer băut care a uitat unde şi-a lăsat soţia

Poliţiştii din Constanţa, alertaţi de un şofer băut care a uitat unde şi-a lăsat soţia

Accidentul s-a petrecut pe drumul comunal care leagă localităţile Nisipari şi Dorobanţu Gară, autoturismul răsturnându-se pe marginea drumului. Şoferul, un bărbat de 34 de ani, a reuşit să iasă singur din maşină şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112, spunând că în maşină se afla şi soţia sa, pe care nu o mai găseşte.

Imediat, spre locul accidentului a plecat o autospecială cu modul de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, pompierii temându-se că femeia ar putea să fi rămas prinsă sub maşina răsturnată.

La locul accidentului, pompierii l-au găsit pe bărbat, confuz, dar nicio urmă de femeie. Până la urmă s-au lămurit că aceasta nu era împreună cu soţul ei în momentul producerii accidentului, aceasta aflându-se acasă, la Poarta Albă.

Şoferul care a alarmat Poliţia şi ISU Constanţa a suferit un traumatism cranian minor, a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale, iar medicii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de peste 1,24 miligrame per litru. El este cercetat penal pentru conducere în stare de ebrietate şi ar putea fi şi sancţionat contravenţional pentru alertarea fără drept a organelor de ordine publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici