Poliţiştii din Dâmboviţa caută un tânăr suspectat că a violat o femeie cu handicap

Poliţia din Dâmboviţa caută, luni seara, un tânăr în vârstă de 17 ani, suspectat că a violat o femeie cu handicap, fratele victimei fiind cel care a anunţat autorităţile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

215 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Dâmboviţa caută un tânăr suspectat că a violat o femeie cu handicap

Poliţiştii din Dâmboviţa caută un tânăr suspectat că a violat o femeie cu handicap

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, poliţiştii din Titu au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că sora sa, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Odobeşti, a fost violată.

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în cursul acestei dimineţi ( luni dimineaţă n.r), în timp ce se afla la domiciliul său, partea vătămată ar fi fost obligată de către un tânăr să întreţină raporturi sexuale”, arată Poliţia Dâmboviţa.

Suspect în acest caz este un tânăr de 17 ani, din Produleşti, oamenii legii întocmind pe numele său un dosar penal pentru viol şi violare de domiciliu.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că femeia este persoană încadrată în grad de handicap, iar suspectul principal a dispărut, acesta fiind căutat.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici