Poliţiştii din Prahova au descins la o adresă greşită din Bucureşti. Surpriza avută când au vrut să forţeze uşa

Poliţiştii din Prahova, aflaţi în căutarea unui bărbat dat în urmărire după ce a înşelat mai multe persoane prin ”metoda premii”, au descins la o adresă greşită din Bucureşti. Poliţiştii au încercat să forţeze uşa, dar proprietarii au deschis-o, iar oamenii legii şi-au dat seama că au greşit locul.

7489 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Prahova au descins la o adresă greşită din Bucureşti. Surpriza avută când au vrut să forţeze uşa

Poliţiştii din Prahova au descins la o adresă greşită din Bucureşti. Ce s-a întâmplat când au vrut să forţeze uşa

Potrivit Poliţiei Prahova, percheziţia domiciliară a fost făcută joi, de poliţiştii prahoveni în municipiul Bucureşti.

“La data de 15 februarie 2018, poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova s-au deplasat în municipiul Bucureşti, pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare în baza unui mandat emis de către judecătorul de drepturi şi libertăţi, cu respectarea prevederilor Codului de Procedura Penală”, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de IJP Prahova.

După ce au sunat la uşă, poliţiştii au încercat să pătrundă în locuinţă prin forţarea uşii, în acelaşi timp însă proprietarii au deschis-o. Persoanele aflate în locuinţă au fost identificate, poliţiştii realizând că acestea nu au legătură cu dosarul penal aflat în cercetare.

Până în prezent, la unităţile de poliţie nu a fost depusă nicio plângere cu privire la modul de intervenţie.

Surse judiciare au declarat, corespondentului Mediafax, că poliţiştii intenţionau să prindă un bărbat dat în urmărire generală, care a înşelat şi în Prahova mai multe persoane prin "metoda premii".

Percheziţia a fost făcută ca urmare a localizării telefonului folosit de autor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici