Poliţiştii din Sibiu caută de cinci luni o femeie care a luat 1400 de lei dintr-un bancomat. Cer ajutorul oamenilor

O femeie surprinsă în vară în timp ce lua 1.400 de lei uitaţi într-un bancomat din Sibiu, este căutată de poliţişti. Aceştia cer ajutor oamenilor pentru identificarea femeii.

1183 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Sibiu caută de cinci luni o femeie care a luat 1400 de lei dintr-un bancomat. Cer ajutorul oamenilor

Poliţiştii din Sibiu caută de cinci luni o femeie care a luat 1400 de lei dintr-un bancomat. Cer ajutorul oamenilor

Potrivit IPJ Sibiu, femeia a fost filmată în data de 15 iunie în timp ce a ridicat suma de 1.400 de lei din fanta unui ATM.

Banii aparţineau unei persoane care folosise bancomatul anterior.

Poliţiştii au deschis o anchetă în urma plângerii făcute de persoana păgubită, stabilind cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere că banii au fost luaţi de o femeie cu vârsta de aproximativ 40–45 de ani, care poartă ochelari.

Cei care au date despre identitatea femeii sunt rugaţi să sune la Poliţie.

Taguri:
femeie,
bani,
bancomat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici