Poliţiştii revin cu noi detalii despre bărbatul care s-a dat drept gardă de corp la un hotel şi a furat o autospecială de Crăciun

Bărbatul care la începutul lunii decembrie a furat o maşină de la un hotel din Drobeta Turnu Severin, iar apoi a făcut „pana prostului”, a furat inclusiv tămâie şi şuruburi pentru prins sicrie. De Crăciun, acelaşi hoţ a furat o maşină de sub nasul poliţiştilor.

2279 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii revin cu noi detalii despre bărbatul care s-a dat drept gardă de corp la un hotel şi a furat o autospecială de Crăciun

Mehedinţi: Hoţul prins împingând o maşină sustrasă a furat şi tămâie şi şuruburi pentru prins sicrie

Bărbatul care a furat, în prima noapte de Crăciun, o autospecială din curtea Poliţiei Vânju Mare, judeţul Mehedinţi, a „râvnit" şi la obiecte folosite pentru persoane decedate.

Bărbatul de 48 de ani din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, a spart şi un dric de unde a furat tămâie şi şuruburi pentru prins sicrie.

„Nouă ne-a spart maşina mortuară. Ne-a luat actele din maşină, casetofonul l-a smuls din locul lui, şi ce a mai fost prins în maşină, ... nişte şuruburi de prins sicrie, chei...ce a mai fost pe acolo" , a declarat una dintre păgubite.

Potrivit Poliţiei Mehedinţi, suspectul a spart 4 maşini înainte de a fi prins de poliţie, de unde a furat mai multe bunuri, dar şi bani. Prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate.

Surse din anchetă au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul este cunoscut afecţiuni psihice.

El a fost prins de poliţiştii din Vânju Mare, în prima noapte de Crăciun, în timp ce încerca să fure o maşină parcată pe o stradă din oraş. A fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri. La un moment dat, a ieşit afară şi a fugit cu o maşină de poliţie parcată în curtea instituţiei. A fost prins repede de oamenii legii, iar acum este reţinut pentru 24 de ore.

Vineri, bărbatul va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse, hoţul tupeist este acelaşi individ care, la începutul lunii decembrie, a furat o maşină din curtea unui hotel din Drobeta Turnu Severin după ce s-a dat drept garda de corp a unei cântăreţe de manele. A fost prins după 48 de ore, la Balş, în judeţul Olt, după ce a rămas fără combustibil şi se chinuia să împingă autoturismul spre o benzinărie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici