Poliţiştii şi procurorii fac cercetări în cazul incendiului din Ferentari

Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs incendiul din blocul cu 10 etaje din Ferentari.

743 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii şi procurorii fac cercetări în cazul incendiului din Ferentari

Poliţia Capitalei a transmis, duminică, faptul că ce fac cercetări în cazul incendiului din blocul de pe strada Baciului, din sectorul 5 al Capitalei.

„Urmare a incendiului produs ieri, 14 mai 2022, la un imobil de 10 etaje situat pe strada Baciului, sector 5, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, anunţă Poliţia Capitalei.

În urma incendiului izbucnit sâmbătă seara în Sectorul 5 al Capitalei au ieşit din apartamente 112 persoane, iar alte 11 au fost evacuate, spun reprezentanţii ISU Bucureşti - Ilfov. Opt persoane sunt evaluate din punct de vedere medical şi două au fost transportate la spital.

Focul a izbucnit de la etajul 2 şi s-a propagat până la etajul 10 în zona balcoanelor bucătăriilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici