Video Poliţistul bucureştean s-a sinucis din cauza datoriilor

Agent şef adjunct de la Secţia de Poliţie 21, găsit mort în urmă cu o zi, s-a sinicis din cauza datoriilor mari, probabil din cauza pasiunii sale pentru jocurile de noroc, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţia Română.

2 afișări

Potrivit susei citate, în locuinţa agentul şef adjunct Mihai Dan a fost găsită o chitanţă, de la o casa de amanet unde acesta îşi amanetase verigheta, în urmă cu puţin timp.

Potrivit apropiaţilor poliţistului, acesta era pasionat de jocurile de noroc, învestind importante sume de bani în special la jocurile mecanice.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat că poliţistul, în vârstă de 36 de ani, s-a sinucis joi seară, fără să lase niciun bilet în care să-şi explice gestul.

Comisarul a adăugat că, în urmă cu o zi, în jurul orei 21:10, soţia poliţistului i-a anunţat pe colegii acestuia că bărbatul s-a spânzurat de uşa de la sufragerie.

La faţa locului s-a deplarat un procuror, însoţit de grupa operativă a Poliţiei. Apartamentul a fost sigilat, iar corpul agentului a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru precizarea cauzei exacte a morţii.

Comisarul Christian Ciocan a precizat că medicii au stabilit că moartea a fost cauzată de asfixia mecanică, prin spânzurare, iar pe corpul victimei nu au fost găsite urme de vilenţă, ceea ce confirmă ipoteza sinuciderii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici