Poliţistul care a condus beat şi a accidentat mortal un pieton în Arad, arestat preventiv

Poliţistul care a condus beat şi a accidentat mortal un bărbat care traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni, marţi seara, în oraşul Arad, a fost arestat preventiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

650 afișări
Imaginea articolului Poliţistul care a condus beat şi a accidentat mortal un pieton în Arad, arestat preventiv

Poliţistul care a condus beat şi a accidentat mortal un pieton în Arad, arestat preventiv

Magistraţii Judecătoriei Arad au dispus, miercuri, arest preventiv pentru poliţistul în vârstă de 34 de ani care a accidentat mortal un pieton, marţi seara. Bărbatul este acuzat de ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Poliţistul se numeşte Florin Fodor şi este subofiţer în cadrul Secţiei de Poliţie Vlaicu din Arad.

Marţi seara, poliţistul a condus beat şi a accidentat mortal un bărbat de 68 de ani, care traversa regulamentar strada pe o trecere de pietoni, pe lângă bicicletă, în oraşul Arad.

Şoferul a fost supus testării cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost 0,85 mg/l alcool pur în aer expirat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici