Poliţistul care a lovit mortal cu maşina o fetiţă aflată pe trecerea de pietoni circula cu viteză excesivă

Poliţistul care a lovit mortal cu maşina o fetiţă aflată pe trecerea de pietoni din Sectorul 1 şi i-a rănit grav prietena circula cu 88 km/oră.

1105 afișări
Imaginea articolului Poliţistul care a lovit mortal cu maşina o fetiţă aflată pe trecerea de pietoni circula cu viteză excesivă

Avocatul Adrian Cuculiş, care reprezintă familia Raisei, fetiţa care a murit în accident, susţine că, potrivit raportului final, poliţistul a circulat cu 88 km/h când a accidentat fetiţele pe trecerea de pietoni.

„Neatenţia, ignorarea semnelor de circulaţie şi viteza excesivă, toate cuprinse în culpa poliţistului. Se mai arată că maşina MAI era corespunzătoare din punct de vedere tehnic”, spune avocatul citat.

Accidentul a fost pe 13 ianuarie, când cele două fetiţe au fost lovite de o maşină a Poliţiei când traversau strada pe trecerea de pietoni. În maşina poliţiei era un singur poliţist.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici