Poliţistul Ionel Baben, mort în urma unui accident rutier în judeţul Galaţi, avansat post-mortem de ministrul de Interne, Petre Tobă

Agentul şef principal Ionel Baben, care a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce autospeciala de Poliţie cu care patrula pe DN 26 a fost acroşată de un autoturism, în dreptul comunei Tuluceşti, din judeţul Galaţi, a fost avansat post-mortem în gradul de subinspector de poliţie.

5148 afișări
Imaginea articolului Poliţistul Ionel Baben, mort în urma unui accident rutier în judeţul Galaţi, avansat post-mortem de ministrul de Interne, Petre Tobă

Poliţistul Ionel Baben, mort în urma unui accident rutier în judeţul Galaţi, avansat post-mortem de ministrul de Interne, Petre Tobă

Agentul şef principal Ionel Baben, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, a fost avansat în gradul de subinspector de poliţie post-mortem, duminică, de ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă.

"Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, transmite condoleanţe familiei şi colegilor poliţistului Baben Ionel, în vârstă de 46 de ani, din cadrul IPJ Galaţi, decedat în misiune în noaptea de 21/22 noiembrie şi este alături de agentul şef adjunct Chiper Dorin, în vârstă de 36 de ani, rănit grav în aceeaşi misiune şi aflat acum internat în spitalul Judeţean Galaţi", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Conform documentului citat, Poliţia Română va acorda tot sprijinul necesar familiei poliţistului decedat în misiune, aceasta urmând să beneficieze de toate drepturile care se cuvin, conform legii.

Poliţistul Ionel Baben a murit, iar colegul său, Dorin Chiper, a fost grav rănit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce autospeciala de Poliţie cu care patrulau pe DN 26 a fost acroşată de un autoturism, în dreptul comunei Tuluceşti, din judeţul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici