Poluarea atmosferei, chiar sub ochii ministrului Mediului. Localnicii au dat foc la deşeuri, iar pe drum trecea coloana oficială

Mai mulţi săteni din comuna Poiana Mare din judeţul Dolj au dat foc la deşeuri pe un câmp chiar în timp ce în zonă se afla Tánczos Barna. Ministrul Mediului a dispus de urgenţă un control al Gărzii Naţionale de Mediu, iar prefectul judeţului Dolj a chemat poliţiştii.

1149 afișări
Imaginea articolului Poluarea atmosferei, chiar sub ochii ministrului Mediului. Localnicii au dat foc la deşeuri, iar pe drum trecea coloana oficială

Poluare chiar în timpul vizitei ministrului Mediului. Au dat foc la deşeuri

„În urmă cu câteva momente, chiar în timpul vizitei de lucru a ministrului Tánczos Barna în localitatea Poiana Mare, din judeţul Dolj, a fost surprinsă o ardere necontrolată de deşeuri pe un câmp din apropierea localităţii, care degaja un fum gros, cu potenţial impact asupra calităţii aerului”, transmite Ministerul Mediului pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei citate, ministrul Barna Tánczos a dispus de urgenţă un control al Gărzii Naţionale de Mediu, iar prefectul judeţului Dolj, Nicuşor Roşca, a chemat la faţa locului reprezentanţii Poliţiei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ministru,
mediu,
foc

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici