Incident tragic în Teleorman: Pompierii au fost sesizaţi că trei persoane, cu vârste între 18 şi 37 de ani, s-au înecat

  • Doi bărbaţi din Teleorman au murit, iar unul e în stare gravă
  • Aceştia au intrat într-un cămin de apă, din apropierea unui lac
  • Au fost scoşi de pompieri, iar unul dintre ei a ajuns la UPU Alexandria
3762 afișări
Imaginea articolului Incident tragic în Teleorman: Pompierii au fost sesizaţi că trei persoane, cu vârste între 18 şi 37 de ani, s-au înecat

Incident tragic în Teleorman: Pompierii au fost sesizaţi că trei persoane, cu vârste între 18 şi 37 de ani, s-au înecat

Potrivit ISU Teleorman, pompierii au fost sesizaţi că trei persoane s-au înecat. Este vorba de bărbaţi cu vârste de 18, 34 şi 37 de ani.

La faţa locului, pompierii au constatat că cei trei erau inconştienţi într-un cămin de apă, în care se simţea un miros puternic, astfel încât pompierii au folosit măştile ca să poată intra să îi scoată pe cei trei.

Echipele medicale sosite la faţa locului l-au transportat la UPU Alexandria pe bărbatul de 37 de ani, iar celorlalţi le-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes.

ISU a intervenit cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o barcă de salvare, o autospecială de descarcerare şi două echipaje SMURD. De asemenea, la locul incidentului au intervenit şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici