Video Pompierii au intervenit pentru a opri căderea unei maşini într-o prăpastie

Pompierii din Hunedoara au intervenit, miercuri, pentru a opri căderea iminentă a unei maşini într-o prăpastie. În autoturism se afla doar şoferul.

305 afișări

Pompieri ai Detaşamentului Deva din cadrul ISU Hunedoara au intervenit pentru a împiedica iminenta alunecare în prăpastie a unui autoturism în care se afla şoferul.

Potrivit ISU Hunedoara, maşina s-a oprit din deplasare pe porţiunea de drum Căprioara – Mintia din municipiul Deva.

Şoferul a anunţat că se află în imposibilitatea de a ieşi din vehiculul oprit pe marginea drumului, pentru că fiecare mişcare a sa ar putea afecta echilibrul precar în care se afla maşina şi s-ar prăbuşi în prăpastia de la marginea drumului.

Pompierii deveni au acţionat imediat, şoferul a fost scos din autoturism, iar salvatorii s-au asigurat că se află în afara oricărui pericol. În cea de-a doua etapă a intervenţiei, cu ajutorul unei autospeciale pentru descarcerare, pompierii au repus maşina pe carosabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici