Pompierii intervin în Prahova şi Buzău pentru evacuarea apei din beciuri, o grădiniţă fiind afectată - GALERIE FOTO

Pompierii intervin în Prahova şi Buzău pentru evacuarea apei din subsoluri în urma ploilor abundente de marţi, la Câmpina apa depăşind, în subsolul unui bloc, un metru, iar la Buzău a fost inundat beciul Grădiniţei Micro III, transmite corespondentul MEDIAFAX.

170 afișări
Imaginea articolului Pompierii intervin în Prahova şi Buzău pentru evacuarea apei din beciuri, o grădiniţă fiind afectată - GALERIE FOTO

Pompierii intervin în Prahova şi Buzău pentru evacuarea apei din beciuri, o grădiniţă fiind afectată

Vezi GALERIA FOTO de mai jos 

Potrivit ISU Prahova, pompierii intervin pentru evacuarea apei din subsolul unui bloc din Câmpina care, în urma unei ploi torenţiale, a fost inundat.

"Este o inundaţie destul de mare. Vorbim despre o sută de metri pătraţi afectaţi, iar apa are o adâncime de un metru. Intervenim cu două motopompe pentru evacuarea apei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit localnicilor, apa a dus şi ţiţei, iar acum subsolul este plin cu apă şi produs petrolier.

Conform ISU Prahova, inundaţii s-au produs şi în alte zone din Prahova.

"Mai intervenim la Vălenii de Munte, Comarnic şi Gherghiţa unde apa a inundat subsoluri ale locuiţelor şi o curte. Luni după-amiază am mai avut o intervenţie la Sinaia, în zona Cumpătu, unde carosabilul a fost inundat, iar apa măsura 50 de centrimetri", a adăugat Vasiloae.

La rândul său, ISU Buzău intervine pentru evacuarea apei din subsolul Grădiniţei Micro III din municipiul Buzău.

"Nu sunt probleme în ceea ce priveşte cursurile la grădinţă, acestea se desfăşoară normal. Noi scoatem apa din subsolul grădiniţei. Acţionăm cu două motopompe. Sunt şi angajaţii de la compania de apă care evacuează apa de pe strada dinfaţa grădiniţei”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici