Pompierii sibieni au intervenit pentru evacuarea apei din subsolurile a trei locuinţe - FOTO

Pompierii sibieni au intervenit, luni, pentru evacuarea apei din subsolurile a trei locuinţe, provenită din precipitaţiile abundente căzute într-un timp foarte scurt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

116 afișări
Imaginea articolului Pompierii sibieni au intervenit pentru evacuarea apei din subsolurile a trei locuinţe - FOTO

Pompierii sibieni au intervenit pentru evacuarea apei din subsolurile a trei locuinţe - FOTO

Potrivit unui comunicat al ISU Sibiu, mai multe echipaje de pompieri din cadrul ISU Sibiu au intervenit, luni, pentru evacuarea apei provenită din precipitaţiile abundente căzute într-un timp foarte scurt, din subsolurile a trei case de locuit.

Două dintre solicitări au fost în municipiul Sibiu şi una în localitatea Veştem.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis un cod portocaliu de inundaţii, valabil de luni dimineaţa până la ora 14.00, în judeţele Bihor şi Arad, însă este în vigoare şi un cod galben de inundaţii, valabil de luni dimineaţa până marţi, la ora 18.00. Atenţionarea cod galben este valabilă pentru râuri din judeţele: Maramureş, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Sălaj, Bihor, Hunedoara, Arad, Harghita, Mureş, Sibiu, Alba, Caraş-Severin, Timiş, Gorj, Mehedinţi, Covasna, Braşov, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Suceava, Neamţ, Bacău şi Vrancea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici