Ponta cere acordul tuturor persoanelor implicate pentru reglementarea activităţii în Deltă

Delta Dunării trebuie să fie reglementată în înţelegere cu persoanele care trăiesc şi îşi desfăşoară activitatea în această zonă, astfel încât să nu fie adoptată nicio măsură fără să existe un acord comun, a afirmat premierul Victor Ponta.

124 afișări
Imaginea articolului Ponta cere acordul tuturor persoanelor implicate pentru reglementarea activităţii în Deltă

Ponta cere acordul tuturor persoanelor implicate pentru reglementarea activităţii în Deltă (Imagine: Sorin Toma/Mediafax Foto)

"Vreau să stăm de zece ori, să discutăm cu toţi cei care trăiesc în Deltă, cu toţi cei care se ocupă de turism, de tot ceea ce înseamnă Delta, să luăm să măsurăm de zece ori înainte să tăiem odată. Eu îmi doresc enorm ca cea mai mare comoară a României, şi anume Delta, să fie reglementată în înţelegere cu cei care trăiesc şi cei care îşi desfăşoară activitatea acolo şi dau un semnal către toată lumea - nu ştiu exact, probabil a fost vina Guvernului, a fost vina faptului că nu s-a discutat de foarte mult timp - dar vreau să discutăm şi, până nu ne punem de acord, să nu luăm nicio decizie", le-a spus Ponta miniştrilor, la şedinţa Executivului.

El a mai anunţat că Iulian Matache, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, se află la Tulcea, în absenţa ministrului de resort, Ioan Rus, prezent la Bruxelles pentru a obţine acceptul Comisiei Europene pentru Masterplanul de Transporturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici