Ponta, despre persoanele dispărute: Nu ştim dacă putem avea veşti bune sau nu, e mai puţin probabil

Premierul Victor Ponta a declarat că autorităţile nu ştiu în acest moment dacă pot avea veşti bune legate de cele patru persoane dispărute în urma inundaţiilor, adăugând doar că "e mai puţin probabil".

161 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre persoanele dispărute: Nu ştim dacă putem avea veşti bune sau nu, e mai puţin probabil

Ponta, despre persoanele dispărute: Nu ştim dacă putem avea veşti bune sau nu, e mai puţin probabil (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Înţeleg că, dincolo de un decedat confirmat, sunt şi patru dispăruţi şi...să dea Dumnezeu să-i găsim, dar nu ştim în acest moment dacă putem avea veşti bune sau nu, e mai puţin probabil", a spus Ponta, la comandamentul pentru situaţii de urgenţă reunit la Guvern.

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, miercuri dimineaţa, că în urma inundaţiilor o persoană din Argeş a decedat şi alte patru din Vâlcea, Argeş şi Teleorman sunt date dispărute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici