Ponta, huiduit şi aclamat la Buftea

Premierul Victor Ponta a fost întâmpinat, dumincă, la ieşirea de la Şcoala 2 din Buftea, unde a susţinut-o pe Gabriela Szabo la vot, de două grupuri de cetăţeni, unii l-au aclamat, iar alţii l-au huiduit.

792 afișări
Imaginea articolului Ponta, huiduit şi aclamat la Buftea

Ponta, huiduit şi aclamat la Buftea (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

După ce a plecat de la Şcoala 2 din Buftea, Victor Ponta, a fost aclamat de un grup de tineri care au strigat "Ponta, Ponta!", în timp ce alţi tineri l-au huiduit şi i-au strigat "Plagiator!"

Unii tineri i-au reproşat lui Ponta că i-a catalogat drept golani într-o emisiune televizată. Ponta le-a răspuns, îniante de a se urca în maşină: "Cred că l-aţi auzit pe Băsescu, nu pe mine".

După ce Ponta a plecat, unul dintre tineri a declarat ziariştilor că ei sunt nemulţumiţi deoarece tinerii au fost catalogaţi de Ponta drept golani, drogaţi. El a spus că nu e normal ca Ponta să-i jignească şi s-a declarat nemulţumit şi de faptul că premierul a fost aclamat în faţa secţiei de vot de la şcoala 2 Buftea.

Premierul Victor Ponta a venit la şcoala 2 din Buftea să o susţină la Gabriela Szabo, candidat la funcţia de deputat de Ilfov, împreună cu soţia sa, Daciana Sârbu, Daniel Constantin, Gabriela Firea şi Ilie Năstase.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici