Ponta: Igaş trebuia să fie azi la Giurgiu, să se implice în cazul baschetbalistului ucis

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, ar fi trebuit să meargă la Giurgiu pentru a se implica în rezolvarea cazului baschetbalistului ucis, el solicitând autorităţilor române sa-şi facă datoria şi să-i pedepsească pe criminali.

683 afișări
Imaginea articolului Ponta: Igaş trebuia să fie azi la Giurgiu, să se implice în cazul baschetbalistului ucis

Ponta: Igaş trebuia să fie azi la Giurgiu, să se implice în cazul baschetbalistului ucis (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Mi-aş fi dorit ca domnul Igaş să fie azi la Giurgiu, să se implice. Asta e treaba lui, nu idioţeniile pe care le spune în rest pe teme politice. Statul român şi autorităţile, care trebuie să-i pedepsească pe criminali, trebuie să-şi facă datoria, să nu se teamă de criminali şi de infractori şi treaba unui ministru de Interne asta ar fi", a spus Ponta.

El a făcut comparaţia cu Ungaria şi a precizat că România este, din păcate, o ţară în care nu există autoritatea statului şi în care grupurile interlope sunt mai puternice decât statul român.

"Într-un caz la fel de tragic, Ungaria - ţara nostră vecină - a demonstrat că are poliţie şi are justiţie. Eu am vorbit aseară cu foşti colegi de-ai mei de acolo, toată lumea este foarte speriată, sunt absolut convinşi că lucrurile se muşamalizează pentru că şi poliţia este speriată de grupul de interlopi implicat în uciderea acelui biet tânăr. Fac un apel nepolitic către poliţiştii din Giurgiu, către poliţia din Girugiu, să-i pedepsească pe toţi cei implicaţi în aceste fapte abominabile, să nu se teamă de niciun fel de grup interlop", a spus Ponta.

Liderul PSD a arătat că nu vrea să politizeze o tragedie, dar îşi doreşte ca România să arate, aşa cum a arătat Ungaria, că are poliţie şi justiţie şi criminalii, oricât de puternici şi periculoşi, sunt sancţionaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici