Ponta îi cere lui Silaghi să fie pregătit pentru intervenţie în caz de ninsori abundente

Premierul Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, să se asigure că totul este pregătit pentru intervenţie în caz de ninsori abundente şi i-a spus că a fost "norocos" că nu a nins până la această dată, primind asigurări din partea ministrului că au fost luate măsurile necesare.

90 afișări
Imaginea articolului Ponta îi cere lui Silaghi să fie pregătit pentru intervenţie în caz de ninsori abundente

Ovidiu Silaghi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Solicitarea a fost adresată la începutul şedinţei de guvern, iar Ponta l-a atenţionat pe ministru că va verifica situaţia încă o dată, împreună cu prefecţii şi reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

"Domnule ministru al Transporturilor, aţi fost norocos până acum, nu a nins (...) Nu ştiu dacă ninge sau nu ninge, dar eu vreau să fim pregătiţi. Oamenii aşteaptă de la noi asta, să pregătim, după care facem campanie electorală", i-a spus Ponta lui Silaghi.

Ministrul l-a informat că, marţi, a fost efectuată o nouă analiză pe această temă cu reprezentanţii Ministerului de Interne, premierul arătând însă că este cu atât mai bine dacă se verifică de zece ori.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici