Ponta: Taxa TVR ar trebui eliminată pentru abonaţii companiilor de cablu

Taxa aferentă serviciului public de televiziune ar trebui eliminată pentru abonaţii companiilor de cablu, iar TVR să regleze plata eventual prin discuţii cu reprezentanţii acestor companii, afirmă premierul Victor Ponta.

787 afișări
Imaginea articolului Ponta: Taxa TVR ar trebui eliminată pentru abonaţii companiilor de cablu

Ponta: Taxa TVR ar trebui eliminată pentru abonaţii companiilor de cablu (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

"Cu taxa TV, eu în continuare susţin că acea taxă ar trebui eliminată pentru cei care au cablu, pentru că oricum plăteşti taxa de cablu, şi eventual TVR poate să ia de la cei de la cablu, dacă este cazul", a spus Ponta la RTV.

El a arătat că telespectatorii TVR plătesc practic două taxe, dacă sunt abonaţi şi la o companie de cablu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici