Portofel cu 1.300 de lei, returnat proprietarului de către un jandarm

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa — Detaşamentul 7 Medgidia a găsit un portofel cu 1.300 de lei, cinci carduri bancare şi bonuri valorice şi l-a returnat proprietarului.

165 afișări
Imaginea articolului Portofel cu 1.300 de lei, returnat proprietarului de către un jandarm

Portofel cu 1.300 de lei, returnat proprietarului de către un jandarm

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, un subofiţer jandarm din cadrul Detaşamentului 7 Medgidia a găsit, luni, în timp executa serviciul de pază şi protecţie la Trezoreria Medgidia, un portofel uitat pe o masă aflată în holul instituţiei.

Jandarmul a inventariat bunurile din portofel în prezenţa unui martor, apoi a mers la locuinţa proprietarului şi i-a returnat portofelul în care se găseau 1.300 lei, cinci carduri bancare, bonuri valorice, precum şi documente de identitate.

”După ce a verificat conţinutul portofelului şi a constatat că nu-i lipseşte nimic, păgubitul a mulţumit reprezentantului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi a spus că va acorda o atenţie mai mare bunurilor personale”, arată Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici