Porturi din România, închise din cauza ceţii

  • Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia au fost închise joi dimineaţa din cauza ceţii dense
  • De asemenea, se circulă în condiţii de ceaţă pe drumurile din mai multe judeţe.
130 afișări
Imaginea articolului  Porturi din România, închise din cauza ceţii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că joi dimineaţa se circulă însă în condiţii de ceaţă densă în Capitală şi pe mai multe drumuri din judeţe precum Olt, Dolj, Tulcea, Constanţa, Bacău, Vrancea, Ialomiţa, Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Vâlcea, Maramureş şi Covasna.

Prezenţa acestui fenomen, ceaţa densă, a determinat şi închiderea joi dimineaţă a porturilor Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia.

Poliţiştii reamintesc că circulaţia rutieră este întreruptă pe toată perioada sezonului rece, pentru toate categoriile de autovehicule, pe:

  • DN67C (Transalpina) - între kilometrii 34+800 (Rânca, Gorj) şi 79+200 (Curpăt, Sibiu), până la data de 30 iunie 2021;
  • DN17D (Valea Mare, Bistriţa-Năsăud – Cârlibaba, Suceava), până la data de 30.03.2021;
  • DN1R (Poiana Horea, Cluj – Mătişeşti, Alba), până la data de 30.03.2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici