Posibilă conducere militară la Spitalul Judeţean din Focşani. Tătaru spune că managerul, confirmat cu Covid-19, a plecat cu toată documentaţia

  • Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că managerul Spitalului Judeţean din Focşani, confirmat pozitiv cu COVID-19, ar fi plecat din unitate cu toate documentele lor şi cu „ce mai avea prin birou”
  • Tătaru a mai adăugat că este posibil ca şi aici să fie implementată conducere militară
  • Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, i-a acuzat, vineri, pe liberali că au încălcat legea atunci când au dezvăluit informaţii despre starea de sănătate a persoanei din conducerea spitalului
4750 afișări
Imaginea articolului Posibilă conducere militară la Spitalul Judeţean din Focşani. Tătaru spune că managerul, confirmat cu Covid-19, a plecat cu toată documentaţia

Nelu Tătaru, despre spitalul din Vrancea

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că directorul Spitalului din Vrancea, Constantin Mândrilă, este confirmat cu noul coronavirus şi că acesta ar fi plecat cu toate documentele.

„Dacă e să ne raportăm la tot oraşul, Spitalul Militar are 35 de cadre infectate, două cadre la ISU, un cadru la Jandarmerie, mai multe cadre la Poliţie, la nivelul Spitalului Judeţean managerul este confirmat pozitiv, a şi plecat din spital - că a plecat cu toată documentaţia şi ce mai avea prin birou este o problemă”, a spus Nelu Tătaru la Digi24.

Potrivit ministrului Sănătăţii, situaţia din Focşani va fi evaluată şi, posibil, va fi desemnată o conducere militară.

Reprezentanţii filialei PNL Vrancea au solicitat înlocuirea conducerii Spitalului Judeţean din Focşani cu personal militar. Solicitarea a apărut după ce una dintre persoanele aflate în conducerea unităţii medicale s-a infectat cu noul COVID-19.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, i-a acuzat, vineri, pe liberali că au încălcat legea atunci când au dezvăluit informaţii despre starea de sănătate a persoanei din conducerea spitalului. Liderul PSD Vrancea susţine că respectivul s-a infectat în timp ce lucra în spital şi că nu se poate vorbi despre înlocuirea acestuia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici