Video Posibilă CONFRUNTARE între Kovesi şi Toader la CSM, după ce ministrul Justiţiei care a cerut revocarea procurorului şef al DNA. Când este programată audierea celor doi

Procurorul-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, se va prezenta, marţi, la şedinţa Secţiei pentru Procurori a CSM, în care se va discuta avizul pentru solicitarea de revocare din funcţie, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. La şedinţă va participa şi ministrul Tudorel Toader.

5270 afișări

"În întâmpinarea interesului general suscitat de avizul consultativ solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, Secţia pentru procurori informează opinia publică cu privire la faptul că urmează să ia în discuţie solicitarea Ministrului Justiţiei privind revocarea din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie în şedinţa stabilită pentru ziua de marţi, 27 februarie 2018, ora 14.00, la sediul Consiliului", se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Superior al Magistraturii, remis MEDIAFAX.

Membrii Secţiei pentru Procurori au invitat-o marţi şi pe Laura Codruţa Kovesi la audieri, pentru a-şi expune punctul de vedere, surse judiciare declarând pentru agenţia de presă MEDIAFAX că procurorul-şef DNA se va prezenta la şedinţă.

Avizul ce urmează a fi dat de Secţia pentru Procurori a CSM în cazul procedurii de revocare iniţiate de ministrul Justiţiei este consultativ.

Secţia pentru procurori a CSM a invitat-o pe Laura Codruţa Kovesi marţi la audieri, după procedura de revocare iniţiată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

De asemenea, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a confirmat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că va participa la şedinţa Secţiei pentru Procurori a CSM de marţi, în care se va discuta solicitarea privind revocarea din funcţie a procurorului-şef DNA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici