Poşta Română deschide o nouă rută poştală rutieră cu Italia. Anunţul făcut de şeful companiei

  • Poşta Română a inaugurat o nouă cursă poştală auto: Bucureşti – Milano şi retur, care va asigura schimbul de trimiteri poştale cu origine Italia şi destinaţie România, anunţă compania.
333 afișări
Imaginea articolului Poşta Română deschide o nouă rută poştală rutieră cu Italia. Anunţul făcut de şeful companiei

Poşta Română deschide o nouă rută poştală rutieră cu Italia. Anunţul făcut de şeful companiei

Primul transport efectuat cu maşina Poştei Române a ajuns, deja, spre Milano încărcată cu peste o tonă de trimiteri poştale.

  • „Situaţia fără predecent care a bulversat societatea anul acesta iar, pe langă alte restricţii, au fost închise aeroporturile şi au apărut, astfel, întârzieri necontrolabile, ne-a obigat să găsim soluţii alternative de transport pentru a putea livra la destinaţie trimiterile clienţilor Poştei Române. Aşa am decis înfiinţarea unei noi curse auto pe ruta Bucureşti – Milano şi retur. Ne dorim, în felul acesta, să ne putem duce la îndeplinire misiunea nostră, aceea de a creea punţi intre oameni”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al companiei.

Poşta mai oferă astfel de servicii în Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Germania.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici