Postul britanic ITV analizează impactul eliminării restricţiilor pe piaţa muncii pentru români. Jurnaliştii britanici vor realiza un reportaj la Bucureşti

Postul britanic ITV analizează impactul eliminării restricţiilor de pe piaţa muncii pentru cetăţenii români şi bulgari, realizând un reportaj la Bucureşti cu persoane care ar intenţiona să se mute în Marea Britanie în 2014.

635 afișări
Imaginea articolului Postul britanic ITV analizează impactul eliminării restricţiilor pe piaţa muncii pentru români. Jurnaliştii britanici vor realiza un reportaj la Bucureşti

Postul britanic ITV analizează impactul eliminării restricţiilor pe piaţa muncii pentru români. Jurnaliştii britanici vor realiza un reportaj la Bucureşti (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

De la 1 ianuarie 2014, piaţa muncii din Marea Britanie va fi deschisă fără restricţii românilor şi bulgarilor.

Guvernul britanic a refuzat să ofere estimări oficiale privind numărul românilor şi bulgarilor care ar urma să se mute în Marea Britanie.

În acest context şi pe fondul dezbaterilor, postul ITV va analiza, în emisiunea "Tonight", eventualul impact pe care liberalizarea pieţei muncii l-ar avea asupra serviciilor sociale şi comunităţilor britanice. De asemenea, jurnaliştii postului britanic vor realiza şi un reportaj la Bucureşti, cu români care ar vrea să se mute în Marea Britanie din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici