Posturi vacante de medici în Suedia şi Danemarca, pentru salarii de până la 7.000 de euro

Medici cu diferite specializări, care pot avea salarii de 6.000 - 7.000 de euro brut pe lună, sunt căutaţi în Suedia şi Danemarca prin reţeaua Eures, în timp ce Norvegia şi Cehia au disponibile posturi pentru absolvenţi de studii medii.

2185 afișări
Imaginea articolului Posturi vacante de medici în Suedia şi Danemarca, pentru salarii de până la 7.000 de euro

Posturi vacante de medici în Suedia şi Danemarca, pentru salarii de până la 7.000 de euro (Imagine: Shutterstock)

Suedia are disponibile două posturi, ambele la Spitalul Judetean Kalmar, care deserveşte aproximativ 140.000 de locuitori şi are relaţii bune cu alte unităţi din regiune. Unul dintre posturi este pentru specialist în endocrinologie/diabet zaharat, iar celălalt, pentru specialist în reumatologie. Candidaţii trebuie să vorbească limba engleză. Contractele sunt pentru perioadă nedeterminată, însă angajatorul nu specifică salariul oferit.

Danemarca are disponibile 21 de posturi de medici specialişti care trebuie să cunoască limba engleză sau germană. "Se doreşte angajarea a 21 doctori specialişti (cinci medici radiologi şi câte două posturi pe specialităţile: radiologie mamară, patologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, pulmonologie, medicină internă). Locurile de muncă sunt în spitalele din cele cinci regiuni ale ţării", se arată în anunţul de pe reţeaua Eures.

Angajatorul precizează că salarizarea se va face conform contractului colectiv în domeniu, salariul de pornire în primele luni, când se participă şi la cursuri de limba daneză, fiind în jur de 6.000-7.000 euro brut lunar şi se majorează, în funcţie de calificare, experienţă şi funcţie.

În partea de vest a Republicii Cehe sunt disponibile 15 posturi de şlefuitori şi pilitori pentru lustruirea produselor din fontă, finisarea suprafeţei din fontă, pentru maşini auto. Candidaţii trebuie să ştie că se lucrează în două schimburi, inclusiv sâmbăta. Angajatorul precizează că locurile de muncă sunt oferite pe termen lung şi se oferă cazare aproape de sediul firmei. Cei interesaţi trebuie să aibă studii medii, calificare lăcătuş mecanic, strungar (fontă), stare bună de sănătate şi bune abilităţi manuale. Cunoaşterea limbii germane constituie un avantaj, iar salariul oferit variază între 450 şi 1.000 de euro net/lună, în funcţie de performanţă.

Un angajator din Norvegia anunţă ca fiind vacante două posturi de muncitor constructor, candidaţii trebuind să aibă certificat de calificare într-o meserie din domeniul construcţiilor, experienţă în muncă, de lucru în echipă, dar şi independent. Persoana trebuie să controleze activitatea de sudură şi construcţiile din lemn. Contractul este pentru un an, cu posibilitate de prelungire, iar salariul cuprins între 21 şi 28 euro brut/oră, în funcţie de experienţă şi calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici