Poteraş: PDL Sector 6 a decis să îi retragă sprijinul politic deputatului Dănuţ Liga

Organizaţia PDL Sector 6 a decis să retragă sprijinul politic deputatului Dănuţ Liga pentru declaraţiile făcute la adresa liderului acestei organizaţii, a precizat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Cristian Poteraş, preşedinte al organizaţiei PDL Sector 6.

537 afișări
Imaginea articolului Poteraş: PDL Sector 6 a decis să îi retragă sprijinul politic deputatului Dănuţ Liga

Danut Liga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Poteraş a precizat că atacurile la adresa sa şi a partidului făcute de Dănuţ Liga au făcut ca Biroul Permanent al organizaţiei PDL sector 6 să hotărască în unanimitate, luni seară, retragerea sprijinului politic pentru Liga.

"Comunicatul de presă al deputatului Dănuţ Liga prin care mă atacă personal este o reacţie necontrolată a acestuia după ce Biroul Permanent al organizaţiei PDL Sector 6 a hotărât în unanimitate luni seară să-i retragă sprijinul politic. Decizia organizaţiei pe care o conduc a venit ca urmare a atacurilor repetate ale domnului Liga la adresa partidului şi a mea personală. În loc să înţeleagă că politica se face în echipă şi în folosul cetăţenilor, acesta a continuat să facă jocul adversarilor noştri politici", a arătat Cristian Poteraş.

Poteraş consideră Dănuţ Liga şi-a câştigat mandatul de deputat ca urmare a susţinerii primite din partea preşedintelui organizaţiei PDL Sector 6.

"Îi reamintesc lui Dănuţ Liga faptul că în 2008 şi-a câştigat mandatul de deputat datorită susţinerii pe care i-am arătat-o atunci. Cu alte cuvinte, eu l-am făcut pe el deputat, nu el pe mine primar", a precizat Poteraş.

El a apreciat că "repetarea obsesivă a declaraţiilor de atac ale lui Dănuţ Liga constituie o trădare a intereselor organizaţiei PDL Sector 6, dar şi a PDL Bucureşti".

"Repetarea obsesivă a declaraţiilor sale de atac la adresa mea constituie, deci, o trădare a intereselor organizaţiei PDL sector 6 dar şi a PDL Bucureşti. Din acest moment Dănuţ Liga este pentru mine un subiect de domeniul trecutului", a mai spus Cristian Poteraş.

Poteraş a menţionat faptul că este hotărât să câştige al treilea mandat de primar al Sectorului 6 şi să finalizeze proiectele importante de infrastructură aflate în implementare.

Secretarul general al PDL Bucuresti, deputatul Dănuţ Liga, a transmis, miercuri, presei un comunicat în care solicită conducerii Partidului Democrat Liberal "să analizeze şi să trateze cu foarte mare atenţie candidaţii pentru poziţiile de primari de sector şi Primaria Capitalei, iar atunci când lucrul acesta s-a stabilit, să fie comunicat către opinia publică într-un mod cât se poate de serios şi de către o persoană cu legitimitatea necesară transmiterii unui asemenea mesaj".

În ceea ce priveşte posibila candidatură a lui Poteraş la Primaria sectorului 6, Liga crede că este "doar o glumă proastă şi în niciun caz o propunere de candidatură serioasă din partea unui partid respectabil aşa cum este Partidul Democrat Liberal".

"Singura discuţie care poate avea loc în PDL pe subiectul Poteraş, dacă mai ţinem cont de codul etic şi statutul partidului, este aceea de a i se retrage sprijinul politic al acestuia şi de a fi demis de la conducerea PDL sector 6. Cu cât mai repede lucrul acesta cu atat mai bine atat pentru cetaţenii sectorului 6, cât şi pentru Partidul Democrat Liberal", susţine Liga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici