Potop la Craiova: străzi rupte, circulaţie închisă, maşini distruse după o furtună de 30 de minute

Mai multe străzi au fost rupte, circulaţia a fost închisă pe mai multe artere din Craiova şi multe maşini au fost distruse, în urma unei furtuni care a durat 30 de minute.

5364 afișări
Imaginea articolului Potop la Craiova: străzi rupte, circulaţie închisă, maşini distruse după o furtună de 30 de minute

FOTO Oltenia TV/Facebook

Mai multe acoperişuri au fost luate de vânt în Craiova şi au distrus maşini.

Pe Mihai Viteazu, intresecţie cu Bibescu apa are un metru, iar la barieră este până la balustradă.

„Rugăm cetăţenii să evite deplasările chiar şi după furtună - sunt probleme mari în următoarele zone: Rovine, pe strada Stoilov, pe strada General Dragalina, pe bdul Carol”, transmit reprezentanţii Primăriei Craiova.

Pe strada Sfinţii Apostoli un copac a căzut peste fire.

„La nivelul municipiului Craiova sunt peste 70 de apeluri pe 112 şi se intervine cu toate forţele şi mijlocele din dotare pentru: degajarea de copaci căzuţi pe carosabil care prin cădere au avarit şi autoturisme acolo unde a fost cazul, pentru înlăturarea unor bucăţi din acoperişurile unor blocuri luate de vânt şi pentru scaterea apei din gospodării. Nu sunt înregistrate victime până în acest moment”, mai spun reprezentanţii Primăriei Craiova.

Sunt mobilizate toate echipele de la toate instituţiile subordonate Primăriei Craiova ca să deblocheze străzile.

Primarul Lia Olguţa Vasilescu a spus că, din cauza codului roşu, a închis parcurile şi a oprit circulaţia tramvaielor.

„Am suplimentat numărul de autobuze. Avem deja mai mulţi copaci cazuţi şi mai multe acoperişuri căzute! Am închis pasajele. La Titulescu se circula doar pe partea supraterană. Circulaţi cu atenţie!”, a spus primarul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici