Povestea românilor care trăiesc visul chinezesc: mărturisiri din interiorul celei mai eficiente organizaţii din lume

Devenită a doua putere economică a lumii, China are toate şansele să întreacă Statele Unite în viitorul apropiat. Cum a reuşit această performanţă - citiţi confesiunile "din interior" ale unor români care muncesc în companiile chinezeşti.

85 afișări
Imaginea articolului Povestea românilor care trăiesc visul chinezesc: mărturisiri din interiorul celei mai eficiente organizaţii din lume

Povestea românilor care trăiesc visul chinezesc: mărturisiri din interiorul celei mai eficiente organizaţii din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"M-am speriat când am intrat în camera aceea… era întuneric şi trebuia să păşesc foarte atent, ca să nu calc pe chinezi. Erau întinşi pe saltele şi dormeau, era somnul lor de o oră de la serviciu. Apoi se trezeau singuri, la comandă şi se aşezau la birou să muncească", ne povesteşte bucureşteanul Liviu Candet, specialist în telecomunicaţii.

Scena asta a trăit-o în China, la Shenzhen chiar la sediul firmei unde fusese trimis la training.

Citeşte mai multe despre românii care muncesc în companiile chinezeşti pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici