Poveştile româncelor care dau mii de euro pe "copii de silicon" - VIDEO

Un fenomen care a cuprins întreaga America naşte controverse şi la noi în ţară. Păpuşile care imită perfect bebeluşii sunt cumpărate tot mai mult de femei mature, cu sau fără copii.

1328 afișări
Imaginea articolului Poveştile româncelor care dau mii de euro pe "copii de silicon" - VIDEO

Poveştile româncelor care dau mii de euro pe "copii de silicon" - VIDEO

Psihologii susţin că păpuşa poate ţine temporar locul unui urmaş, dar atenţionează că, pe termen lung, ataşamentul unei femei faţă de o păpuşă poate fi periculos.

În America, femeile care şi-au cumpărat asemenea păpuşi ies cu ele la plimbare în parc. Initial, totul a pornit acum 12 ani, ca o provocare pentru artistii plastici de a recrea bebelusi din silicon, cat mai aproape de realitate. Dar fenomenul a luat amploare, iar astăzi păpuşile sunt comandate peste tot în lume de unele femei.

Edina are 24 de ani şi este din Oradea. Îşi doreşte un copil, dar nu are un partener de viaţă. A auzit de păpuşile care imită perfect bebeluşii, iar acum are acasă nu mai puţin de zece.

"Simt nevoia să ofer multa iubire şi dragoste. Eu fiind deocamdată mai tinerică, nu am reuşit să am propriul meu copil şi probabil că asta mi-a atras acest hobby", a mărturisit Edina Csompo.

Alina are 31 de ani şi doi copii de 8 şi 9 ani. Şi-ar fi dorit ca cei mici să nu crească atât de repede, aşa că şi-a comandat o păpuşă.

"Deşi am doi copii minunaţi, am zis că de ce nu, încă un copil nu strică. Am mai comandat încă unul, şi încă unul şi tot aşa. Printre care şi acest mic reborn, este prematur. Unii mă consideră mai ciudată, alţii mă apreciază, ştiu cât sunt de minuţios făcuţi", a spus Alina Filip.

Citeşte continuarea pe stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici